USE CODE SAVE10 FOR 10% OFF FIRST ORDER / FREE SHIPPING ON ALL U.S. ORDERS OVER $50

Najvišja minimalna stava za Craps in dobili boste kvote v Las Vegasu 2024

Izbira linije vstopnic sicer igra na srečo, pri kateri igralec teži k dobitkom. Ti izrazi se uporabljajo, ko noben od vaših igralcev ne zaseda svojega dela za jedilno mizo. Popolnoma nova strategija Metal Mix Craps je kombinirana stava, ki skupaj nudi področje stav, ki imajo mesto stave. To je agresiven stavni program kot šest/8, vendar ima tudi možnost, da je učinkovitejši. Uporaba te vrste običajno pomeni zmago, če vaš strelec premakne 7 ali 11 na svojo potezo, ki se pojavi, če ste dobra poteza iz dos, korak 3, drugače dvanajst za strelčev met, ki se prikaže, izgubi. Popolnoma nova izjema pri tem je, ko je nekaj zloženih, kar vodi do 'potiska'.

  • Sčasoma bi s ponavljanjem prebrali veliko več stav in tako lahko veliko bolj osredotočenih igralcev Craps dosežete globlje razumevanje spletne igre.
  • Postavite šest in morda boste. Postavite osem ima pet do šest možnosti in dobili boste odlično 4-odstotno domačo mejo.
  • To je res odlična izbira za naivneže, vendar bom imel bistveno več v okviru naših sredstev.
  • Na majhni fronti mora novi strelec vreči količino 2 zahvaljujoč 6, da zasluži 34 $ za vsako stavo v dolarju.

Z prednostjo hiše le 1,40 odstotka je nova stava Don't Citation pravzaprav vodilna stava. Ekstremni strokovnjaki za craps v parih bodo kdaj zgradili stave Ne vstopi (Nekateri strokovnjaki za svojo izbiro uporabljajo korak 1,36 %, medtem ko meja hiše.). Vzpostavitev vstopnice Line stava je stava za kocke in lahko nastavite ne več Citation stava je igra v nasprotju s kockami. Za razliko od sanjanja o odlični 7 ali navdušeni 11 za izpadni met, se zgodi, da sanjate o dobrem dosu, 3 ali ducatu. Dober 2, tretji korak ali več običajno podvoji vaš denar za potezo pogleda, če ste nastavili ne daljšo izbiro Citation.

Naša povezava je v odlični pripravljenosti. Omogoča mi, da verjamem, da stopim v video igro stran od naključja

Vključno z določitvijo omejitev glede tega, koliko ste se pripravljeni znebiti in zmagati. Ogromnih 6 in lahko. Velike 8 stave je mogoče skleniti šele, ko se vrže nova stran, prav tako pa tudi stave, ki jih vaš strelec ponavadi premakne na odlično 6, sicer navdušeno 8, preden premakne dobro 7, odvisno od tega, za katero vrsto se odločite. Na primer, če stavite veliko šestico, stavite, da igralec pogosto vrže odlično šestico, preden premakne dobro 7. Vendar ne, če vaš igralec vrže odlično šestico, tik preden premakne odlično šestico, odstranite nova stava. Never Started Wager - Nasprotje od vaše stave - katere stavne zmage v primeru, da je vaša osnovna poteza dejansko dos, tretji korak, sicer več, in lahko boste izgubili vsakič, ko bodo vrgli odlično 7 ali enajst.

Igrajte Craps za pravi denar na internetu

Takoj po tem, ko je mesto sestavljeno iz 6 ali 8, ima najnovejši nikoli naveden varnost od 9,09 odstotka vaše lastne številke stave, ki jo boste zapravili tako, da trdno odvzamete novo stavo. Nova varščina iz stave brez vstopnice na izdajo 5 sicer https://stave-sportne.com/888-sportne-stave/ 9 je 20 odstotkov, kot tudi na dober cuatro ali deset je dejansko 33,33 odstotka. Svež del mize, v katerem igralci hranijo svoje žetone. Ne postanite stave in zaslužite na osnovnem metu samo enega, 2, korak 3 in dobili boste ducat. Oseba, ki nadzira novo spletno igro craps in vključuje nekaj vlagateljev.

bookie sports betting game

Verjetno je ena najbolj priznanih blagovnih znamk iger na srečo, ki ima poslovno knjižnico iger na srečo v realnem času z več programi in prejeli boste veliko košaro skoraj vseh drugih nagrad. Seven Out – Če gre strelec odličen 7, ki zasleduje točko, bi lahko bila osredotočena. Nova krogla se zapre in nekdo drug bo dobil popolnoma novega strelca.

Začnite z odlično strategijo Craps

Ko ste za igralnico, boste lahko za mizo kupili čips z denarjem. Če želite imeti več krompirjevega čipsa kot denarja, ki ga imate v dolarjih, boste morali iti v register. Vprašajte člana osebja lokalne igralnice, kjer bi morali kupiti veliko več krompirjevega čipsa, in z veseljem vam bo pokazal. Popolnoma nov čips bi bil označen z natančno oznako, koliko stane on ali ona.

Če distributer opazi samovoljni izkupiček denarja od DC, pogosto ne bo domneval, da gre za igro na srečo. Ko je na zadnjem mestu, najnovejši Don't Become zagotovo igra proti tej točki. Čeprav alternativni Comeout Move sproži najnovejši Usually do not Been, še vedno želi, da se velik 7 premakne pred točko, ki jo zaostaja. Za tiste, ki ne želijo, da običajno ne stavite za določen del, ker mislite, da se lahko premakne, bi morala biti vaša edina izbira, da ga nesete takoj nazaj.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram